MYŠLENKA NA TEBE.

MYŠLENKA NA TEBE.

Anotace: Jsem tím co nad tvou touhou stoupá.

Jsi křehká pavučinka z citů
jsi pro mne svítáním na obzoru
jsi i bystřinou v horském plese,
jsi tornádo
které staví mé smysly do pozoru,
jsi výzvou,
až se mi srdce nervozitou třese.

Vdechlas mi pod kůži
něco z tvého ženského lektvaru,
nechalas jej bez dozoru,
obtékat mou hlavu.
Asi jsem se píchla o růži
a měla bych se mít na pozoru,
místo toho vymýšlím
jak se potkat někdy v davu.

Voníš,
jsi křehká,
budiž i mé hlavě
za ty myšlenky,
jednou
i zem je lehká.
Autor Yasmin, 21.05.2011
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: zvířenka, moncik94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí