Rozchod

Rozchod

Anotace: ...

Rozchod

Náš vztah byl jedno velké snění,
a teď je to jeden velký strašný klam,
teď chceme žít v zapomnění,
tak jako předtím jsme si byli. Samy!
S někým? Snad, ale už bez snu o lásce.

Možná měl jsem tě až příliš rád
a svou láskou jsem tě zklamal,
ač jsem tě moc miloval,
nebyl jsem to já.

Opravdu nevím,
možná jsem se všeho toho bál.
Nebyl jsem pro tebe vhodný,
vše je proto dál.
Najdi si jiného z kluků,
který na tebe bude hodný
a rád tě bude mít snad trochu.
Chceš hledat štěstí někde jinde,
nechápeš, že možná stačí jen podat mi ruku.

Jsme si souzení,
ale strach je zde mocnější,
nechceme být šílení,
když rozum je teď rádce v lásce naší.
Vzpomínek se chceme už jen vzdát
a on je ten, co méně tíží,
ale štěstí jde proto o dům dál.
Autor Ladik, 03.02.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí