Báseň pro Světlušku

Báseň pro Světlušku

Anotace: Po 6 letech jsem napsal dívce báseň, tady je , bohužel spolu opět nejsme ...

Báseň pro Světlušku

Tak jako květiny bez slunce vadnou,
tak jako básníci bez lásky chřadnou,
tak jako bez vody nemůžem žít,
přesně tak bez tebe nemůžu být.

Když jsem tě poznal byl to osud či magie,
já byl jsem tvůj Romeo ,tys byla má Julie.
Pak osud nás rozdělil ,snad bůh tomu chtěl,
Abych o pár let později,zas být s tebou směl ,
být s krásou nevšední, jak když louky rozkvetou ,
být v celém vesmíru s nejmilejší planetou.

V tom vesmíru je náš svět nad kterýmž je nebe,
pod tím nebem neznám nikoho... Lepšího než tebe.
Autor leopold, 23.05.2011
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju (o.

24.05.2011 02:13:00 | leopold

škoda lásky, která "padne vedle". Ať brzy najdeš tu, která vyžene "Světlušku" a bude novým světlem pro tvé polámané srdce :-D

23.05.2011 14:31:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí