Déšt....

Déšt....

Anotace: Milovat někoho je neustálá vzpomínka a myšlenka mít důvod psát ikdyž .........

27.5.2011 10:20

Déšt.....

Dnes pátek je
bez sluníčka jest
jen kapky deště
na zem dopadaj
jako velké slzy

brouzdáš
v kapkách deště lítáš
a vnímáš ten jemný pocit
dopadajíc kapek na Tebe
jež se linou
po Tvém nahém těle

kapka za kapkou
na Tebe dopadá
a Tvé tělo vlhčí
a vše se smývá
maekup na Tobě mizí
a vše čím ses líčila

kapky deště se mění
pršet začíná
deštěm procházíš
už né jak zmalovaná bárbí
ale žena
ve své přírodní kráse

prší a déšť se line
krajinou jež vlhčí
smývá ten prách
cest lidských kroků

však vnímám jen Tebe
a ten déšt
co Tě rosí
Autor JarekBrnoCz, 27.05.2011
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí