neLáska

neLáska

Anotace: Když už nevim ...

 

 

 

Co dělat?
Zkusit žít v náhradním štěstí ...?
Co mě nachvíli naplní, ale nikdy ne úplně.
A pak? Otevřít oči?
Zbytečný, radši ne.
Je to jak prosit tě o sucho
... v dešti.

 

 

 

 

Autor Teri, 29.05.2011
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Buchtová, chicacheca, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí