Proč?

Proč?

Anotace: Milovat druhého, když on miluje jiného se nevyplácí.

Vím, že jsem pro tebe jen stín,
že mě nevidíš,
a já bych chtěla být tvým vším.

Vím, že když se mě dotkneš, není v tom nic víc,
že nemáš mě rád,
že jsem pro tebe holé nic.

Děláš kroky, kterým já nemohu nikdy stačit,
my neměli jsme se nikdy potkat,
nikdy rozhovor začít.

Když žádáš mě o svá správná rozhodnutí,
co ti mám na ně říct?
Ráda bych křičela ,,Co? Co tě sakra nutí!'' - Milovat ji

Už dlouho u ní ztrácíš svůj čas,
a ubíjíš to málo,
co by mohlo vzejít z nás.

Náhoda je blbec, to já vím,
když se na tě podívám,
ptám se, jestli tohle vůbec smím.

Tě milovat, když vím, že nikdy můj nebudeš,
že jí se tajně vnucuješ.

Spadla jsem do toho jako kotě do studny, potápím se stále hlouběji,
přesto doufám, že mě třeba budeš milovat,
ne teď, ale později.
Autor Annie the wolf, 31.05.2011
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, Fialový svět, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesné, naprsto přesné, slovo od slova se v tom vidím...

02.06.2011 23:23:00 | Fialový svět

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí