Princové z pohádek

Princové z pohádek

Anotace: nikdy není život, jak bychom si přáli:-)

Vždy jsem toužil, že
jednoho dne potkám
ženu, jako ty bys byla,
a tu bych mohl milovat.

Vždy jsem doufal, že
jednoho dne ztratíš
střevíček, a já jak ten princ
nesměl té lásce vzdorovat.

Jen jsem nikdy nemyslel,
že když tu botku vytrousíš,
jiný princ se nachomýtne,
a jen po něm zatoužíš.
Autor Alfie, 01.06.2011
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí