každý to cítí jinak

každý to cítí jinak

Anotace: né každý najde pravou lásku!

Láska je věc člověku drahá,
né každá však je vždy ta pravá.
V lásce se člověk bezhlavě stratí,
nakonec nevíš,jsi druhá?či třetí?
Na lásku vždy musí být dva,
jinak nám láska umírá.
pokud tě odmítá,a nemá tě rád,
nechej ho jít,není oč stát.
Autor lilie, 02.06.2011
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi-li jen jméno ve výčtu jeho žen
tak od sebe ho kvapem žeň!

02.06.2011 14:08:00 | E.T.Jane

Jsi-li jen jméno ve výčtu jeho žen
tak od sebe ho kvapem žeň!

02.06.2011 14:08:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí