Dva roky od rozchodu

Dva roky od rozchodu

Anotace: vymizí někdy i ten poslední záchvěv citu?

Jsou to již dva roky, co nejsme spolu,
Den za dnem srdce si léčím.
Dva roky léčení srdcebolu,
Sugescí, že jsi mi ničím.

Po nějakém čase začalo se zdát,
Že snad se z toho dostávám.
Že se už konečně dovedu smát,
Smutku se už nepoddávám.

Však ejhle jak jsem se mýlila.
Zas jsem tě musela potkat?!
Dýka se do srdce opět mi zaryla,
A duši chtělo se plakat.

Dva roky uběhly, však co je jiné?
Snad jenom uhasly naděje.
Člověk by řekl, že rychlejc to mine,
A ono nic se s tím neděje.

Přejde snad někdy ten podivný cit,
Který stále k tobě chovám
O lásku nejde, spíš o ten pocit,
že v srdci vzpomínky mám.
Autor Fialový svět, 02.06.2011
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,tak nádherně neobyčejně napsáno:)Poklona!ST

05.07.2011 16:38:00 | ilona

Též jsem takto dlouho milovala
a vždy zastavil se dech,když jsem ho potkávala.
Cítila,že když by řek, měl by mě hned.
Bylo to moc silné. Přešlo to, ale trvalo to velmi dlouho..

03.06.2011 11:20:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí