Žiji pro lásku

Žiji pro lásku

Anotace: Co je největší?

Jsem pouhým poutníkem,
co nezná svůj cíl.
Chci býti koníkem,
a umět žít.

V životě nestojím o přetvářku,
učím se poznávat,
bojovat a přemoci kartářku.

Kam vede moje cesta,
jenž plná balvanů je?
Provází mě různá gesta,
která mě táhnou zpět.

V životě nestojím o přetvářku,
učím se poznávat,
bojovat a přemoci kartářku.

Jsem zmatena a polapena,
můj život krátký jest,
začínám být unavena
a všechno si to plést.

V životě nestojím o přetvářku,
učím se poznávat,
bojovat a přemoci kartářku.

Musím být silná a nechat se vést,
protože s odvahou dojdu dál,
budu po hoře lést
a na konci bude velký bál.

V životě stojím o lásku,
nebudu se bát,
i když můj život visí na vlásku.
Autor lullaby, 03.06.2011
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, Nikolka, Findë, terezkys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru..ST!

12.06.2011 09:56:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí