Dočkala se...

Dočkala se...

Anotace: Třeba se taky dočkáš...

Jemné kontury,
objíždím prstem,
láska bez něhy,

možná je,
ale kdo touží,čekaje,
většinou nejvíc získá,

jsi krásný takhle zblízka,
když jediným světlem je svíčka,
záříš jak barevná sklíčka,
mám nachově zbarvená líčka,
tvá ruka mě laská a hýčká...

Možná máme jen jednu noc,
možná jich máme víc,
osudu musíme vstříc,
nevymlouvat se,
prostě žít...
Autor terezkys, 03.06.2011
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Trinity666, jvacl, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí