Myslím na tebe, lásko...

Myslím na tebe, lásko...

Anotace: .

pořád se mě ptala,
na co myslím?
ptala se mě
tak stokrát za den
chtěla to slyšet,
strašně moc to potřebovala slyšet
po pravdě?
myslel jsem na ten její barák
s velíkánskou lednici
a jejíma kozama....
,,Myslím na tebe,
lásko!“
věděl jsem,
že nám to nemůže
dlouho vydržet
Autor Tecka 2, 08.06.2011
Přečteno 522x
Tipy 5
Poslední tipující: chicacheca, Metcheque, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý! Hodně mi to připomíná Bukowského (druhá sbírka básní)

08.06.2011 22:41:00 | Metcheque

mozna jsi ji mel rict na co opravdu myslis ;)

08.06.2011 21:15:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí