Ty víš...

Ty víš...

Anotace: Ani nevím, co napsat... slova básně mluví za mě...

Zpod vlasů
pozoruju tvá gesta
miluju jak zakláníš hlavu
když místností zaznívá
Tvůj smích
miluju,
jak se mě bezděčně
dotýkáš

jen tak, aby nemohl
nikdo nic říct
když je mi zima
a Ty mě zahříváš
jsi jen gentleman
ale oba víme své

Když pokládáš prsty
na ty moje
jakoby omylem
nikdo nic nepozná
ale my víme své
nikdo si nevšimne
ale Ty víš co oni ne
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 09.06.2011
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Baskerwille, strašidýlko-střapatý, Elyona, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí