Po sté, jako poprvé?

Po sté, jako poprvé?

Anotace: ...reálné či smyšlené?...

Sbírka: Mé já

Touha, dotyky,
vášeň, zlozvyky...
a v začarovaném kruhu
hledat duhu
a její začátek
chtít všechno vrátit nazpátek
udělat si v hlavně pořádek
a nepouštět se do hádek.

Rozmluvy, pomluvy,
domluvy, omluvy...
a v uzavřeném kruhu
ztratil jsem chtíč hledat duhu
a zahodil klíč od všech pout
zkus ke mně ještě vplout
naposledy mě obejmout
než vydáme se na poslední Amorův soud......

...který stejně za nás nemůže rozhodnout...
proč po sté, není jako poprvé
a proč je společné srdce, jak bez krve...
Autor Tom XVI, 09.06.2011
Přečteno 428x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, TetaKazi, E.T.Jane, chicacheca, Maryje..., Marcone
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsáno..ST!

03.07.2011 22:30:00 | hašlerka

Jedno slovo krásná!!

13.06.2011 09:01:00 | lilie

Srdce je někdy bez šťávy
odchází láska,pohoda,souznění....
a tak se prostě unaví :((

10.06.2011 07:36:00 | E.T.Jane

suprová...

09.06.2011 22:08:00 | Maryje...

Ta kadence slov je úžasná.
Tenhle styl mám rád.
Díky.S.Tip

09.06.2011 21:39:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí