...

...

Anotace: ...

protekla jsi mou dlaní
jak řeka
kličkující meandry touhy
zátočina
kde bijící srdce divoké vody
zastavilo svůj příboj
v prstech kamenných golemů
věčně hledajících
pěnu ulpívající na tělech milování
ztratil jsem se
znovu nalezený v hladině hlučného ticha
němý a bezbranný
v místech, kde ty jsi se dávno odevzdala
já dál stoupám do tvých hlubin
Autor kroužek, 10.06.2011
Přečteno 336x
Tipy 31
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Myrja, Kars, Jana M., Mbonita, jvacl, Maryje..., Bambulka, danav, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí