Ta druhá

Ta druhá

Anotace: Když milujete toho, kdo vás nemiluje..

Prosím, nedívej se na ni,
srdce mi to láme,
nic ti však nezabrání,
nabídnout jí rámě.

Snad časem se to zlepší,
kéž bych tomu mohla věřit,
vím, je krásnější, líbeznější,
jak mohu se s ní měřit?

Nevidíš, jak trpím, milovaný,
pokaždé když se jí dotýkáš,
vždy když podíváš se na ni,
tolik něhy v očích máš.

Proč na mě se tak nedíváš?
Mé srdce žalem puká,
když se na ni usmíváš,
víš, jaká jsou to muka?

Nemohu bojovat s tímto zlem,
jež směje se mi do očí,
vždyť ona si svým půvabem,
tvé srdce snadno zotročí.

Nezbývá než smířit se s tím,
i když duši mi to trhá,
vždyť už dávno to vím,
že budu vždy jen ta druhá.
Autor Charibeja, 10.06.2011
Přečteno 354x
Tipy 19
Poslední tipující: Live to fight, hašlerka, Tamara, Jaine, Rakasteta, danav, Anjesis, CULIKATÁ, labuť, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolavé :(..znám.. ale myšlenka dobře sepsaná..

13.06.2011 00:02:00 | Live to fight

Hledej štěstí jinde a tam buď první, dívá-li se jinam, je zbytečné se trápit

10.06.2011 13:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí