Únava

Únava

Anotace: Jak usnout.

Unavou klesat na polštář,
nechat si něžně hladit tvář.
Ruka co hladí,pomáhá,
člověka pomalu uspává.
Hladí tak dlouho,jak je třeba,
unavenou tvář ukolébá.
Když je pak tvář klidně spící,
nahradí ruku ústa přející.
Klidný spánek a krásné snění,
at už nejsi unavený.
Autor lilie, 12.06.2011
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Elyona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veľmi pekné.

12.06.2011 15:09:00 | Elyona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí