hra osudu

hra osudu

Anotace: Když konečně příde to,o čem jste dávno snily,přídete na to,že už o to nestojíte

Otvírám zprávy,na svém profile,
náhle horký pot mě polije.
Píše mi zprávu,zda jsem to já,
ale on dobře odpověd zná.
Chodily jsme spolu krátký čas,
pak plamínek jeho lásky zhas.
Dlouho mě bolelo srdce moje,
ted tady čtu lichotky tvoje.
Kde byla touha,když i já ji cítila?
kde jsi byl ty,když slzy jsem ronila?
Už nejsem dívka,co z ruky ti zobala,
ted už jsem žena, štastně zadaná.
Ikdyž už navždy budeš v mém srdci,
tak jen jako vzpomínka,na bezesné noci.
tenkrát si řekl,promin nemám tě už rád,
a já ti ted říkám,je pozdě tak se ztrat.
Autor lilie, 13.06.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí