Voníš, jak permežka

Voníš, jak permežka

Anotace: ***

Voníš jak permežka
čerstvého koláče,
je zdoben višněmi
a velkou třešní.
Rudou, jak ústa Tvá
šťavňatě voňavou
rudou jak červánky
v předvečer dnešní.
Voníš mi po mouce
tak jemně namleté
bílé a nevinné
jak ptačí pera.
Jak květy na louce,
jak pole oseté,
voníš mi po mouce
pomleté včera.
Autor Saummur, 06.02.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna z Tvých nejlepších, pečená ve Zbořeném Kostelci..

06.02.2006 22:38:00 | Hana Trnková

Moc pěkná věc...Poetika jí rozhozně neschází...

06.02.2006 09:51:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí