Slzy štěstí

Slzy štěstí

Anotace: Možná to zní jako sen, ale je to čistá realita :)

Slzy štěstí po tváři stékají,
Na polštář volně dopadají,
Smývají smutek z předešlých dní.
Medvídek na polštáři na mě se usmívá,
Sovička se lvíčkem ručkou mi zamává,
Takový den není poslední.

Kolem mě hudba hraje,
Ale dole otec zase kleje:
„Hele, Petro, už zas sníš?“
Ne, nesním, svůj sen prožívám,
Za stvořitelem toho snu chodívám,
Sám dobře víš, nikdy tomu nezabráníš.

Polštář slzema zmáčený,
Na stolku něco zazvoní,
Budík snad? Byl to sen?
Z toho snu se nechci probudit,
Teď chci tebe políbit,
„Ty jsi ta jediná z milionů žen.“


To na mobilu jasně svítí,
Hned o důvod víc proč mám žíti,
Ty jsi ten důvod pro který žiju,
Jen s tebou já chci být,
Jen tebe milovat a ctít.
Autor Pepsy, 16.06.2011
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slzy štěstí je to nejkrásnější, co může být :)

17.06.2011 12:06:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí