šepkám ti

šepkám ti

Anotace: ...

za hluku padajúcich hviezd
šepkám ti
nehou zdobené vety

slnko svieti
kdesi inde
ako nad nami

želania visia na lankách
a niekto
ich tam hore odstriháva

v hlave mi duní
ako po poslednom záťahu
v puberte

telo sa chveje
aj ked je vonku sahara
oheň dohára

a maľujem na nebo nás

slnko svieti
a kdesi inde zas
hlučne padajú hviezdy

šepkáš mi
nehou zdobené
vety
Autor maliska, 16.06.2011
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: khantengri, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí