Rozpliznout se do dne

Rozpliznout se do dne

Anotace: Pochybná báseň zrozená z pofidérních myšlenkových pochodů - když člověk hledá svobodu :)

Nasrat si může opačné pohlaví,
hrát si na slečnu – ne nebaví
mě hrát si na dámu,
čtu horoskopy v šlupce banánu.
A co?
---
V rychle hnědnoucí konzistentní hmotě,
věštím o rozplizlosti co tě,
stejně jako konzistentní hmotu změní,
na slizké cosi, napůl v sporadickém snění.
Na co?
---
To máš za to snový přelude,
nic než shnilá kaše nezbude,
z klidu a hlubokého pohledu,
zbavím se snů, tvých věrných nohsledů.
---
Zbavím se transparence citového snění.
Jak? No skrze probuzení.
Autor Jaine, 22.06.2011
Přečteno 634x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, Chicki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí