cíť

cíť

Anotace: ...

dnes večer prázdna posteľ
a ruka nemá svoj pár

stoj a vráť sa
nemám síl kričať

všetko je rýchlejšie ako ja
nestíham vnímať
čas
keď zbieraš svoje veci
a kráčaš
chrbtom odo mňa

vidím slnko
skončilo hriať
aj svieti
už len zo zvyku

stále cítim
tvoj prvý bozk
na mojich perách
a prvý stisk
tvojich krásnych rúk

zavri oči
a cíť

cíť prosím
ešte raz
naposledy
to,
čo zostalo
z nás
Autor maliska, 24.06.2011
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Elyona, radexk, Petbab, CULIKATÁ, ŠEDIVÁ MYŠ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásna básnička ...a ešte slovenská:D

27.06.2011 15:47:00 | Elyona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí