tápání po lásce v temnotách

tápání po lásce v temnotách

Anotace: .

Ležim v posteli a vybavuji si tvou tvář
v srdci začíná ožívat něco,jen malinko
snad se mi to jen zdá,snad tomu citu už odjel vlak
snad jak neztratit rozum ,je to krátká záminka.
A tak poprvé v životě prosim tě
zachraň mně
ležím a dochází mi dech v mém vlastním světě
držim se jen té naděje....
Možná jen tvé oči způsobily,
že v krajině mého srdce vypálené zklamánim ,ucitil jsem vláhu...
a tvůj úsměv,něžný a milý
začíná měnit zahořklost v novou čistou snahu.
Dotkni se mne alespoň ve snu
prozatím
ve vláze dešťovýách kapek i klidů šťastných dnů
tě ucítím...
Autor 27Zdenek, 26.06.2011
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: Zefi, ilona, nicoletta, Mbonita, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara, Romana Šamanka Ladyloba, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska v temnotách, vynde na světlo... padne Ti rovnou do náruče. Tvá slůvka ve mne zanechal cosi malého, ale za to silného... ST!***

26.06.2011 11:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí