premenlivosť

premenlivosť

Anotace: ...

vtáky lietajú nízko
bojím sa
aby niektorý z nich
neprejavil
čo si skutočne myslí
na moju práve umytú hlavu...

asi bude pršať,
lebo jeden z nás
práve otvoril dáždnik
na ochranu

na ochranu
pred tým druhým
z nás dvoch...
Autor maliska, 27.06.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: nebech, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí