Rozhovor s nikým

Rozhovor s nikým

Anotace: s nikým konkrétním

Kráčím, sním po cestě vyšlapané,
přemýšlím o duši, vsazené na dně,
sleduji krajinu okem přimhouřeným,
a obdivuju se lidem pobouřeným,
svou vlastní existencí.

S myšlenkou schovanou v náručí,
s mrtvýmy, jež nejsou v područí,
smyslného, hříšného života, boha,
který je můj a přec jedním z mnoha.

Na cestě potkávám zklamané,
a nebo taky Děti Štěstěny,
a stejně je všecko stejné,
bezbarvé, bez života, když Ty...

Když Ty tu nejsi, jsi pryč,
a přece tak blízko,
v dopisech, marný je chtíč,
když usínám, lásko...

Přijď a pojď...
Autor Boudicca, 27.06.2011
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, tato22, PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

28.06.2011 18:29:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí