Nalezen, očištěn, vystaven

Nalezen, očištěn, vystaven

Anotace: Tahle socha oživla a sama se stala sochařem.

V sochu zakletý,
antických rysů skoro!
(Myslím v obličeji.)
S pohledem k věčnosti
téměř nehybně stojí.
A já tancuji
okolo tance divé,
magické!
Doufajíc, že jednou
aspoň na malou chvíli
odvrátí zrak od věčnosti a...
Autor Jajas, 28.06.2011
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, ECHO PARAZIT, Skalsky Pavel, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí