O Tobě jako o růži

O Tobě jako o růži

Anotace: :)

Růže rozkvetla do tvojí podoby
je krásně orosená s dotekem slunce
nechci ji utrhnout, strčit do nádoby
nechci být vrahem a ani soudcem.

Chtěl bych se dívat do tvého okvětí
vidět tam stékat tu ranní rosu
ty možná nemáš ni trošku ponětí
jak rád si tě dávám k nosu.

Hebká jsi na dotek, ale i ubližuješ
tvé trny ostré jsou jako břitva
v krvi mé svou krví pluješ
až dopluješ do mého nitra.

V srdci se ohřeješ a nabereš sílu
dávám ti ho celé v šanc
dávám ti lásku, dávám ti víru
ty mě zas radost a taky glanc.

Tebe nikdy nic nenahradí
ač s listím opadáš
budu se těšit zas na předjaří
kdy u mně vždy rozkvétáš.
Autor Ďábel sám, 29.06.2011
Přečteno 516x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Lachailla, hašlerka, labuť, Lucucu, Raziel PsyDearth Characith, isisleo, Lamorte
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-)))..1**

29.06.2011 20:49:00 | isisleo

líbí

když jsem si přečetl Vaši přezdívku, čekal jsem něco dekadentního..No sice docela všední téma a fakt krásně veršovaný..Ale i tak prostě..kritika poezie je kravina..a tohle je hezky zpracovaný..

29.06.2011 17:26:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí