Být tak T(v)ou lilií...

Být tak T(v)ou lilií...

Anotace: Věnováno pořád tomu samýmu... a inspirováno jednou z jeho básní.

Být tak tou lilií,
o níž píšeš básně,
být čistou a bílou,
vypadat tak krásně.

Být tak Tvou lilií,
o níž v noci sníš,
kterou bys chtěl hladit,
hledat u ní skrýš.

Být tak tou lilií,
bílou a čistou,
bez jediné chyby,
být si trochu jistou.

Být tak Tvou lilií,
tou jednou jedinou,
od jiných odlišnou -
tou Tvou.
Autor A'tuin, 29.06.2011
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí