Ty...

Ty...

Anotace: Kdo jiný taky.

Píseň utichá.
Při líbání hromů,
Při šelestu
Pocitů,
Na které se zvyká.

Pohledy utíkají.
Do krajů,
Milostných jinotajů,
Zenitů,
Mimo naše těla.

Tanec se ztrácí.
Za křídla plameňáků,
Karmínovou stěnu
Studu,
Který nevíš schovat.

Báseň mizí.
Pod okapy stromů,
Pod duhu,
Touhu,
Která nakonec přišla.

Myšlenka zůstává.
V kouzelném rukávu.
Nevěřím mu,
Nenávratnu.
Protože vím.
Že já Tě pořád miluji.
Autor Daya, 30.06.2011
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí