O naději

O naději

Anotace: Příběh strachu z toho, jestli jedna láska vyjde

Ve smutku se nechci utápět
Ve smutku
Ve smutku ze skutku
Nic mi nezbejvá
Než naděje ve tvoje světlo
Který nemůže sfouknout nějaká pochyba
Protože kdyby sfouknout mohla
To i mě by zmohla
Bolest
Autor Otakar Ševčík, 30.06.2011
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí