So dire di no! Umím říct ne

So dire di no! Umím říct ne

Anotace: Někdy stačí jen pevná vůle :-)

V tvých očích se skrývá kus nebe,
ale to nevysvětluje proč mám v hlavě jen Tebe!

Už to není ten Dag co se lásky bojí,
teď už jen hledá něco co nás spojí...

Tvé oči jsem viděl jen jednou,
ale mám pocit, že jsem tě četl celou..

Tvé pohledy řeknou víc, něž by měly
a člověku by život bez strachu daly.
Někdy vypadají jako by se všemu zlému vysmívaly
a každému jen to hezké připravily...

Ale já umím říct: „Ne!“
A proto už vím, že toto je jenom sen,
ve kterém ti nevěnuji už ani jediný den :-)
Autor diciassette, 30.06.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí