Čekání

Čekání

Anotace: .

Čekáme na lásku,
jak na východ slunce,
cítit ten dotyk
jen v krátké chvilce.
Milovat někoho,
cítit ho blízko,
celým tím životem
letět si nízko.
Chci najít toho
komu se oddám
svůj život svěřím mu
lásce se poddám.
Dívám se dívám
nikoho nevidím.
Čím já se jednou
asi tak nasytím.
Nechci tu faleš
či touhy chuŤ
koukat se kolem
jen Bože suď.
Čekám a brečím
mé srdce bolí
čekám a sedím
kdo mě osvobodí?
Princ krásný
na koni bílém
já svůj obličej
dodlaní skláním.
Nic jiného už nezbývá
než koukat do černa
jestli tam někde neskrývá
se světlo mého života.
Autor lullaby, 02.07.2011
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí