Štěstí si ustlalo

Štěstí si ustlalo

Anotace: ***

Příliš nedoufám, ale přece miluji.
Nevadí, že je to nepoměr.
Stačí mně malinko, jen se usadit
na křídlech a cítit jejich dech.
Nezáleží na směru, chci se jen
vznášet nad mraky a volat do všech
stran, že jsem nikam neodešla,
že jsem ráda, že Tě mám.
Je veliký rozdíl mezi slovem miluji Tě,
stačí jen vědět, že mám Tě rád,
vnímat tu dobrou energii,
nechtít víc než mohu dát.
Nechat se pohladit, cítit Tvou teplou kůži,
oblažit duši, která se hladem souží.
Není to nemožné, všechno jde hladce,
štěstí v mé náruči usnulo sladce.
Autor devcatko z jetele, 04.07.2011
Přečteno 578x
Tipy 22
Poslední tipující: Emmelia, strawbery, Live to fight, Maryje..., Paulín, ilona, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš štěstí.
A to stačí.
ST.

05.07.2011 20:52:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí