STOJÍ TO ZA TO

STOJÍ TO ZA TO

Anotace: ....

V labyrintu tvých vzpomínek
jsem matrikář tvého srdce
kde umírají a rodí se vztahy
jako ze slz pramínek
co rozbouří vír v řece
a všechny tvoje snahy

o lásku a city
o naprostou dokonalost
která ale v životě není
to kouzlo,jsi jen ty
a tvoje zralost
co vše v dobré promění

a pak…..i ty
najdeš toho pravého
sice nebude mí křídla
takový tu totiž nejsou
a pak…..i ty
najdeš toho neznámého
jako do chodníků,když vsákne křída
kde první dětské sny vzejdou

a pak,i ty tvoje se vrátí
jako po zimě ptáci
je těžké když je člověk ztratí
ale stojí to,za tu práci

přehradit všechny řeky
a otočit kameny
prostě vzít si je zpátky
už žádné breky
stačí jen zažehnout plameny
nehynoucí lásky!
Autor ZILA78, 09.07.2011
Přečteno 348x
Tipy 30
Poslední tipující: hatlapatla, Kubino 2, Maryje..., Lachailla, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., ECHO PARAZIT, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Pěkná...moc..ST

10.07.2011 22:05:00 | Maryje...

Tvé dílko je úchvatné... skutečně. Dobře se mi četlo a lehoučce jsem se zamyslela. Děkuju.

10.07.2011 09:30:00 | NikitaNikaT.

Stojí to za to
snad pro tu chvíli
kdy srdce puká
a láskou šílí?

09.07.2011 07:05:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí