HLEDÁM

HLEDÁM

Anotace: ....

Hledám výrazy
stíny tvé tváře
sluneční obrazy
zahalené v páře

hledám důkazy
hřích ve tvých očích
větrné boční nárazy
když do tebe vkročí

hledám úkazy
stopy prstu jež tě obléhaly
vášeň z mosazi
a svůdné zkapalněné krystaly

hledám odkazy
uvolněné svaly v bocích
srdeční odrazy
tikot něhy po nocích

hledám vzkazy
zbytek tepla na tvých rtech
zbořené zátarasy
kousek mého světla ve tvých snech

hledám polohlasy
co šeptají
výšky i basy
ty naše poločasy
už dávno odpískaly
když sešli jsme z trasy

už nehledám krásy
vzala sis je sebou
a dala armádě spásy
než mi tě odvedou

už nehledám jasy
a obětí jiné ženy
všechny ty časy
byly jak z mořské pěny!
Autor ZILA78, 16.07.2011
Přečteno 333x
Tipy 21
Poslední tipující: Mbonita, hatlapatla, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT, labuť, Lady Carmila- Políbená mlhou.., CULIKATÁ, Elyona, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obraty, jisté zamyšlení, které vede do hloubky... ST!***

17.07.2011 09:22:00 | NikitaNikaT.

některé obraty jsou..neskutečné.. !

16.07.2011 12:35:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí