L Á S K A

L Á S K A

Anotace: ...

Náš vztah se na střepy rozbíjí,
v duších zmírá nezkrocená vášeň,
čarodějná láska v nás city radostí zabíjí,
tak ji honem ze své mysli bičem zažeň!

Než bude Ti do těla nůž vražen,
utíkej zpátky oklikou domů,
než budeš do spárů milenek vtažen,
utíkej na sto vzdálených honů.

A neohlížej se po žádné jiné...

...nechť prokletí lásky v Tobě zhyne!

Šťastný může být i člověk samotný,
bez té pověrčivé čarodějky v srdci,
hodný a k lidem nelakotný,
plachý a tichý, podobný srnci.

V metamorfóze z člověka na zvíře...

...v obrazech zručného malíře.


Lidé i zvířata umí milovat stejně.
Autor Tomáš Přidal, 18.07.2011
Přečteno 384x
Tipy 21
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kamil Princ, labuť, Leedram, CULIKATÁ, BARBYE, Jiná, Mbonita, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré oduševnělé dílo.

19.07.2011 06:57:00 | Kamil Princ

Pravda :)

18.07.2011 14:30:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí