S otvoreným koncom

S otvoreným koncom

Anotace: ...

je to ako keď
rybám chýba voda
niečo,čo cítiš,
že potrebuješ
ale je to na zozname
chýbajúcich vecí

sedíš a húpaš sa
v rytme novej samby
tvár máš mokrú od sĺz
a pri návšteve sa tváriš
že si veľmi šťastný

tabletky chutia ako lentilky
a infúzia ako ľadový čaj
ktorý máš najradšej

niečo sa deje
neopísateľné
neidentifikovateľné
proste len niečo

a tak tam sedíš
a rozmýšľaš
kde je chyba

či má zmysel ďalej ísť
aj keď kolená sa ešte chvejú

či vydržať
či zovrieť päsť

a novému dňu
vôbec neprekáža
či ho chceš privítať
príde bez opýtania
....
Autor maliska, 18.07.2011
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: nebech, Elisha, Fanosh, hloubavá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera!

18.07.2011 21:29:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí