Špatný sen

Špatný sen

Anotace: rozchod na zkoušku...a já nevím, jestli to zkusit znovu nebo ne...

Zdál se mi sen o hodném muži,
ač konec, řekli jsme, srdce dál touží.
Sen o tom, že nechce mě zpět,
krátká řeč na závěr, uvadl květ.
Květ naší lásky, co přerostlo v přátelství,
bylo pevné, však vášeň chybí s ním.
Na zkoušku rozchod, to třeba pomůže,
ale já nevím, zda chci ho zas za muže.
Co on, co se mu honí hlavou,
netuším nevím, jen e-maily klamou.
Za měsíc dáme sraz, snad něco se dozvím,
snad šanci máme, však nevím co s ní,
zda zkusit to znovu má vůbec cenu,
nebo jen netoužit po starém věnu,
zda chce mě zpět a já zas jeho,
hlava mi nebere co dít se mělo,
srdce mi říká, že snad už je čas
odejít jinam a zkusit to zas,
však já stále váhám, lehké to není,
po tolika letech krásného snění
se sebrat a odejít za novým poznáním,
svě není růžový a já se ztrácím...
ve vlastních myšlenkách, co smysl nemají,
rozum mi temní a všichni zapomínají...
Autor Kutinečka, 19.07.2011
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, James Libustka, Mraveneček, Donne, hatlapatla, Fanosh
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říká se,že nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.

19.07.2011 17:52:00 | Donne

Zdál se Ti sen o hodném muži?
Holka nešťastná. :-)

19.07.2011 16:32:00 | hatlapatla

Lidé ocházejí a přicházejí, jak v lásce, přátelství, životě, smrti. Rozchod na zkoušku? Někdo řekne ne, takovho nic není, někdy řekne ano, uvidíme, co čas změní... Někdy si lidé, po letech uvědomí, že se pestali milovat, ačkoliv si dál rozumí, zjistí, že to není ono, i když vše probíhá normálně... tak proč zůstat stát? Pokud to cítíte oba... jít dál.

19.07.2011 16:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí