Krvácím

Krvácím

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=8l6HE4cmXfI

Sbírka: Ztracená v umění

Zase utápím se v sebelítosti.
Na místa, kde budu moci působit bolesti
rýhou v srdci vylévám džbán s city,
ostrými jak břitké a řezavé nožů břity.

Se zbořenými mosty za zády,
s tužkou v ruce dělám z citů na papíře estrády.
Hleděti na svou minulost na tváři s lehkou vtipností?
To by bylo jen výrazem největší slabosti.

V depresích, vložených do ztracených písniček
krvácím své city a ještě ten kousíček
srdce s melodií o nouzi největší krásy,
do dalších krvácejících básní.

Nemohu dýchat bez vzduchu, kterým jsi ty.
A nemůžu změnit, že nechceš vědět, co mám na srdci.
Tak krvácím svoje city jako trhání stovkou psů
a oddávám se melancholii nenaplněných snů.

Krev.

Na papír kapky krve citů píši.
Přeju si vykrvácet svou básnickou krizi.
Autor Philosophic Theory, 19.07.2011
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Madanik, tato22, whiolet, Fungal, Petbab, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když ono to zrovna nejde... Je to jen snůška pocitů, psána tak jak se zrovna vynoří.

31.07.2011 19:46:00 | Philosophic Theory

kdyby to šlo malinko osekat...ale stejně i tak je to dobře napsano

22.07.2011 13:42:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí