Bloudění a pád

Bloudění a pád

Anotace: vše co bylo nahoře padá...ale cesta nahoru zpět JE...avšak trnitá

Bloudění v oblacích,
tělo zůstává,
důši svou neztrácí
padá na zem, hluboko
a ještě hlouběji

země stětla?
tak tam ho už nechtějí
rozbil se snad slib?
NE...s určitostí NE
ale tehdy zněl asi líp.

Barvy má stejné, září...
ale okolí hýří šedí.
a v ní vše zářivé utichá,
co živé bylo,
zdá se, že nedýchá

Je třeba přijít blíž,
barvy se rozjaří,
dýchání uslyšíš
a snad kvítek rozkvete.

Zkusíš to?
přijdeš zas blíž?
zkus to
vždyť jen ty to smíš...
Autor greenus, 24.07.2011
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Linzerka, hatlapatla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí