Síla lásky

Síla lásky

Anotace: ....

Sbírka: Pro tebe

Každý tvůj úsměv,
každý tvůj smích.
Sílu mi dává,
já chci však víc.

Cítit stisk dlaní,
chuť tvých rtů.
Jsem asi blázen,
z těch mých snů.

Však život je krátký,
a tohle vím.
Bez tebe lásko,
já nemůžu žit.
Autor Jiřík Holík, 26.07.2011
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Meriel, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí