Beznaděj

Beznaděj

Anotace: ....

Sbírka: Pro tebe

Po tvářích mí stékaj slzy,
když na tebe myslívám.
Chodím cestou plnou trní,
naději však stále mám.

Tu cestu co jsem si zvolil,
někde konec taky má.
Světlo občas zahlédnu,
v tu chvíli však pláchneš dál.
Autor Jiřík Holík, 26.07.2011
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí