Co přijde

Co přijde

Anotace: ...

Jak spalující oheň
jsou tvá slova
A moc krásně zní tvé :
Začneme znova
Však sníme každý jiný sen
A po tomto dni přijde jiný den
Kdy už nebudeš mým osudem
Zůstaneš pouhým přeludem
A i když láska sežehla nás oba
Tak všude kolem je nenávist a zloba
Věříš v lepší zítřky,
že zvládneme to spolu ?
Nebo nás první překážka
stáhne oba dolů
Nevím co dělat,
nevím kam jít
Mám to vše skončit,
nebo začít žít
Co přijde po dni včerejším,
bolí mě a pálí
Jsi tu semnou, jsi tak blízko
a přesto někde v dáli
Autor Emira, 26.07.2011
Přečteno 380x
Tipy 9
Poslední tipující: Emira, Kars, nalča, Mbonita, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Popálil jsem se o tvá slova, jdu je číst znova, snad ochladí

30.09.2011 10:30:00 | Kars

krásně pravdivé...ale věřím v lepší dnešky i zítřky

27.07.2011 22:38:00 | nalča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí