Písničkář

Písničkář

Anotace: O starém muži a mrtvé ženě

Jsem starý písničkář
S kytarou žiji sám
Já bloudím na cestách
A hudbu v duši mám

Na jazyku leží slova
Ze rtů mi znějí písně
Má žena je mrtvá vdova
Toť příběh plný tísně

Věta pocit teskný zpívá
A ty, lásko, mě slyšíš
Srdce i prázdnotu vnímá
A ty, slepý, ji vidíš

A pak refrén
Zní
A pak znovu
S ní
A pak refrén
A já
Pláču
Pláču
Znovu

Jsem znavený písničkář
A kytaru tu mám
Vždy po nocích v hospodách
S ní v rukách umírám
Autor Jacques-ds, 26.07.2011
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, jondys, Kubino 2, Fanosh, Michelle Miceliny, Donne, jitka.svobodova, tato22, chicacheca, ECHO PARAZIT, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi moc líbí!

27.07.2011 12:43:00 | Michelle Miceliny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí