Večerní snění a přání

Večerní snění a přání

Anotace: o mě

Sbírka: Moje básničky

Aneta Langerová - Němá
http://www.youtube.com/watch?v=Pk2iiPmy62E&NR=1&feature=fvwp

Michal Hrůza a Aneta Langerová - Plamen
http://www.youtube.com/watch?v=3IPmzQbdgHw

Ležím na matraci položené na zemi,
a sním o lásce a štěstí, které se mi vyhýbá.
Samota večerní nelíbí se mi,
ale ráda si představuji, jak mě milý líbá.

Zatím se sice nenašel ten pravý,
snad brzy obrátí se na mě i ta láska.
Bude nějaký kluk, co bude mě chtít i dravý,
a nebude to jen s dalšími hra a sázka.

Hlavně ať mě má konečně rád,
a upřímný ke mě je.
Ať nezůstane jen kamarád,
a rádo se nám spolu směje.

Tohle je můj sen,
zatím si jen sním ve své duši.
Je sice večer,zkončil už den.
Vidím ho před sebou, jak mu to sluší.

Už, aby se na mě to štěstí i usmálo,
a ne jen si semnou pohrávalo.
Autor Nikolka, 31.07.2011
Přečteno 591x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Back to Blackness, nella, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlato, ten pravý se jednou určitě najde. A kdo si počká, ten se dočká. Ti kluci, kteří tě nechali neví, o co v tobě přišli.

07.08.2011 12:28:00 | Zdenka S

Vydrž, určitě už přispěchá:-)

31.07.2011 21:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí