Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: ....

Sbírka: Pro tebe

Řeky jsem přebrodil,
hory zas vyšel.
Na slunce vyšplhal,
však srdce tvé - nedostal.

Modré z nebe,
bych se ti snažil snést.
Vykouzlit na tváři úsměv,
tak jest.

Jak chtěl bych ti dokázat,
pravdu mých slov.
To ani netušíš,
chceš po mě moc.

Však jednou jim uvěříš,
tím sem si jist.
Nechtěl bych do smrti,
jen o tobě snít.
Autor Jiřík Holík, 31.07.2011
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Back to Blackness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta slečna dobře ví, co v Tobě má..:) Krása..:)

21.06.2013 19:35:01 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí