Promin

Promin

Anotace: ....

Sbírka: Pro tebe

Chybíš mi, krásko,
chybíš mi moc,
jak chtěl bych ti říct,
tvůj úsměv je skvost.

Hřejivé teplo z něj vychází,
vymaní mě z každých nesnází.
Však nejde jej přehlížet,
to opravdu ne.
Nechtěj to po mně,
nejde to, prostě ne.

Prosím odpusť mi,
za to co jsem řek.
Nechal jsem se unést,
a všechno jsem splet.

Každý z nás dělá chyby,
a hle i já se sek.
Však já prosím jen o jedno,
tvůj úsměv stále a teď.
Autor Jiřík Holík, 31.07.2011
Přečteno 480x
Tipy 8
Poslední tipující: Neustále přemýšlející, Back to Blackness, CULIKATÁ, Necelá, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu krásné :)

01.08.2011 20:00:00 | Back to Blackness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí