Zklamání

Zklamání

Anotace: ..ze života..

Být jednou z mnoha
jednou ze sta......
není mým snem, přáním, touhou...
přesto dala jsem Ti chvíli dlouhou....

Času spousty, vtěřin tuny,
zněly všechny moje struny..
jen ta, co na Tebe platí,
jen ta, přestala hrát a souhru hatí...

Dnes už to nebolí
mohu už se smát..
o jedno však prosím..
nikdy, nikdy už neříkej, že mě máš rád..

Chtěla jsem milovat ,mazlit se a líbat
vidím však, že nemáš šanci všechno tohle stíhat....
Být jednou z mnoha, jednou ze sta...
zanech už konečně laciná gesta...

Rozluč se důstojně, upřímně, s úctou,
beze lží bez nářku....
Rozluč se jako chlap, jehož jsem v Tobě kdys viděla
a pamatuj pro příště, že tohle se nedělá...
Autor Lada 2, 01.08.2011
Přečteno 331x
Tipy 17
Poslední tipující: Houda, NikitaNikaT., Belmon, Elisha, Zasr. romantik, tato22, vodnař, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je to v lásce těžké... člověk miluje a zároveň dokáže láskou ublížit... aj to k životu patří. Je to smutné a bolavé, čas rány zahojí a snad... kdo ví, dá nové poznání.

14.08.2011 16:24:00 | NikitaNikaT.

To se nedělá a Ty jsi mu to krásně napsala:-)

01.08.2011 18:39:00 | CULIKATÁ

...ano,tohle se nedělá...

01.08.2011 17:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí