Opuštěná v lásce.

Opuštěná v lásce.

Anotace: Miluji Tě, tak si běž a buď šťastný.

Jsem slunce, co zbarvuje Tvé tváře.
Jsem sníh, co roztřese Tvé paže.
Jsem déšť, co smáčí Ti vlasy.
Jsem Tvá, ale ty můj už nejsi..

Láska je krátká a zapomínání tak dlouhé.
Plačíc lituji všech dnů strávených bez Tebe.
Ale copak Ti můžu bránit ?
Jdi si za štěstím, snad Ti to i přeji.
Jen se mě nesnaž nechat zapomenouti.

Říkáš, že pro Tebe to též není lehké..
COpak Ti ale věřit mohu ?
To tys mě tu zanechal na pustém ostrově.
Samotná tu brečím,
jen s bolestí u srdce.
,,Miluji Tě," tiše křičím..
kolik času mám, než mě smrt doběhne ?
Autor Back to Blackness, 01.08.2011
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né vždy záleží na obou jedincích. Když přeci někoho miluji a on mě opustí, tak nezáleží na mě, ne?

02.08.2011 18:45:00 | Back to Blackness

Láska je bohužel zlá i dobrá, ale záleží na obou jedincích, jak se k ní postaví...

02.08.2011 18:18:00 | Rezka Štrochová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí